Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbi atmak

Rüyada kalbi atmak

Rüyada kalbi atmak insanların hayır dualarını alacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, asla yüksünmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Rüyada kalbi atmak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada kalbi atmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulur.

Rüyada kalbin durduğunu görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbi dışarıda görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kalbini kırmak aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kalbini eline almak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kalbinin kırıldığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kalbini dışarda görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada kalbinin çarptığını görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments