Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kalbini kırmak

Rüyada birinin kalbini kırmak

Rüyada birinin kalbini kırmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bazı ortak işlere gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kalbini kırmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işleri tamamladıktan sonra yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada birinin kalbini kırmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Rüyada kalbine bıçak saplamak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalbini görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbini dinlemek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kalbin attığını görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada kalbine kurşun yemek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kalbini çıkarmak rızkından olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments