Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbin durduğunu görmek

Rüyada kalbin durduğunu görmek

Rüyada kalbin durduğunu görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbin durduğunu gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada kalbinin durduğunu görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada kalbin durduğunu görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kalbinin durduğunu görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbi durmak sorunlarının sürekli artacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bebek kalbi görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbinin sıkıştığını görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kalbini elinde tutmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet eder.

Rüyada kalbi eline almak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments