Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada verilen altını almak

Rüyada verilen altını almak

Rüyada verilen altını almak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada verilen altını almak gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada para verip altın almak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada verilen altını almak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada verilen altını almamak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın verildiğini görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt verirken görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağına bebek verildiğini görmek hayatının adeta cennete döneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına inanılır.

Rüyada verilen selamı almak adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments