Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğin bezine kaka yaptığını görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebek bezinde kaka görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kakalı bez yıkamak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada kakalı bez görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hak yolunu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe bez bağlamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına yorulur.

Rüyada bebek bezi değiştirmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bebek bezi satın almak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments