Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek ve kaka görmek

Rüyada bebek ve kaka görmek

Rüyada bebek ve kaka görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, aşama göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada bebek ve kaka gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kaka yapmış bebek görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin kakasını görmek onları koruyup kollayacağına, yokluk içine gireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek kakası görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeğin kaka yaptığını görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kakasını görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin kakasını yaptığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments