Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek

Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek

Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, maddi olanakların artacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzından kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Siz iyi bir arkadaşsınız.

Rüyada kakayı ağzına almak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzından kaka çıktığını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından kaka yaptığını görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ortalığa kaka yapmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kakanın içinde solucan görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada odaya kaka yapmak pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka yemek huzurlu günlerin biteceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ondan şifa göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin kaka yaptığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments