Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka bulaştığını görmek

Rüyada kaka bulaştığını görmek

Rüyada kaka bulaştığını görmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaka bulaştığını gördüyseniz:

  • İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz.

Rüyada kaka bulaştığını görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okulda sınıfını bulamamak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba bulamamak ibadete ağırlık verileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birinin evini bulamamak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet bulamamak insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada idrar bulaştığını görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolunu bulamamak haneden birinin ayrılacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments