Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini abdest alırken görmek

Rüyada kendini abdest alırken görmek

Rüyada kendini abdest alırken görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kendini abdest alırken gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kalbini kıracağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp kuran okumak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine tabir olunur.

Rüyada kendini abdest alırken görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada abdest alırken uyanmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada birine abdest almayı öğretmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Rüyada abdest alırken kusmak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boy abdesti almamak elindeki işi rayına oturtacağına, elinin darda kalmayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments