Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alıp namaza durmak

Rüyada abdest alıp namaza durmak

Rüyada abdest alıp namaza durmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hastalıklardan kurtulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaza durmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Rüyada abdest alıp namaza durmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdestsiz namaza durmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak küslerin barışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada namaz abdesti almamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek gamsız bir hayat süreceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments