Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi kaban görmek

Rüyada kahverengi kaban görmek

Rüyada kahverengi kaban görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kaban gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada kahverengi kaban görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi kaban giymek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalettir.

Rüyada kabanını kaybetmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kaban giymek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kaban giydiğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine delalettir.

Rüyada kaban görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kabanını çaldırmak sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada gri kaban giymek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yenileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments