Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabanını çaldırmak

Rüyada kabanını çaldırmak

Rüyada kabanını çaldırmak kırgınlıkların biteceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabanını çaldırmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kabanını çaldırmak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada siyah kaban kaybetmek sözler sarf edeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada kaban görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına rivayet eder.

Rüyada üst üste kaban giymek maddi açıdan borçların ödeneceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kaşe kaban görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada lacivert kaban giymek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada yeşil kaban almak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments