Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yakalamak

Rüyada güvercin yakalamak

Rüyada güvercin yakalamak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Rüyada güvercini yakalamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada gri güvercin yakalamak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde güvercin yakalamak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak verimli olacak işler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak hatalarını düzelteceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments