Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi güvercin görmek

Rüyada kahverengi güvercin görmek

Rüyada kahverengi güvercin görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi güvercin gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi güvercin görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve kahverengi görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada kahverengi hırka giymek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kahverengi rengini görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ördek görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi kağıt görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi sincap görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments