Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından mektup almak

Rüyada arkadaşından mektup almak

Rüyada arkadaşından mektup almak huzur ve kazanç getireceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok büyük adımlar atılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşından mektup almak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada arkadaşından mektup almak sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak planların aksayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Rüyada arkadaştan mektup almak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden mektup okumak bilmek istediklerini öğreneceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet eder.

Rüyada istifa mektubu görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bir mektup almak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments