Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aileden ayrı kalınacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek sabrını zorlayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mektup geldiğini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliden mektup almak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mektup görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliden mektup okumak sağlığından ve ağız tadından olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden mektup almak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliye mektup vermek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, güç ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye mektup yazmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendisi ile gururlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments