Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaştan mektup almak

Rüyada arkadaştan mektup almak

Rüyada arkadaştan mektup almak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaştan mektup almak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, duygusal bağlarınızı veya uzun vadeli bazı iş ya da planlarınızın görünümünü ilgilendiren başlıklarda baskı altında hissedebilir veya zorlayıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada arkadaşından mektup almak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşa mektup yazmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Rüyada arkadaştan mektup almak işlerinin yarıda kalacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden mektup almak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada boş mektup görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye mektup vermek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, saygınlık göreceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliden mektup geldiğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada boş mektup almak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments