Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin birinden mektup almak

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin birinden mektup almak atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, yolunun açılacağına, arabasını ve toprağının olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin mektup yazdığını görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinden mektup görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak borçlarının da kapanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğine mektup yazmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine mektup vermek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, başarısının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mektup almak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiden mektup almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments