Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındıklı lokum görmek

Rüyada fındıklı lokum görmek

Rüyada fındıklı lokum görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fındıklı lokum gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada fındıklı lokum yediğini görmek ticaretinin de bozulmayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet eder.

Rüyada fındıklı lokum görmek iş projelerinin gerçek olacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi lokum yemek doğru haber almaya, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokum istemek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı lokum yemek zarar gören insanlara yardım edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada lokum dağıtıldığını görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek evinin geçiminin zorlaşacağına, çoluk çocuğa karışacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada lokum paylaşmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments