Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve ve çikolata görmek

Rüyada kahve ve çikolata görmek

Rüyada kahve ve çikolata görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve ve çikolata gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada çikolatalı kahve içmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kahve ve çikolata görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, engellerin ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata istemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı sigara içmek üzüntülerin sevince döneceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada kaşıkla çikolata yemek üzücü haberler alacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten çikolata almak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine rivayet eder.

Rüyada nişan çikolatası yemek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada çikolatalı baklava görmek işlerin yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments