Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata istemek

Rüyada çikolata istemek

Rüyada çikolata istemek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada çikolata istemek gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada çikolata istemek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden çikolata istemek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca çikolata yemek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata şekeri görmek sıkıntılarına ortak olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, yeni bir eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata saklamak mutlu günler göreceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak çikolata yemek çok daha büyük adımların atılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada sütlü çikolata görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments