Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından altın almak

Rüyada arkadaşından altın almak

Rüyada arkadaşından altın almak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşından altın almak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada arkadaşından altın almak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının altın taktıgını görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının altın yüzük taktığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının altınını görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments