Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından altın bilezik almak

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak planların sarkacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşından altın bilezik almak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinde altın bilezik görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, büyük başarı kazanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çantada altın bilezik görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik çaldırmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada gümüş ve altın bilezik görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments