Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının altınını görmek

Rüyada arkadaşının altınını görmek

Rüyada arkadaşının altınını görmek zafer elde edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının altınını gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada arkadaşında altın bilezik görmek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının altın bilezik taktığını görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının altın taktıgını görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının elinde altın bilezik görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bereket ve huzur getireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşında altın görmek yeni iş teklifleri alacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının altın aldığını görmek saygınlık kazanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments