Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz süpürmek

Rüyada toz süpürmek

Rüyada toz süpürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada toz süpürmek gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tozlu evi süpürmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalettir.

Rüyada tozu süpürmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, aile işlerinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toz süpürdüğünü görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tozları süpürmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada tozlu ev süpürmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada toz toprak süpürmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin tozunu süpürmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Rüyada tozlu yeri süpürmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments