Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi süpürdüğünü görmek

Rüyada evi süpürdüğünü görmek

Rüyada evi süpürdüğünü görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalettir.

Rüyada evi süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada toprak ev süpürmek umutlarının yarım kalmayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada ev süpürdüğünü görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına delalettir.

Rüyada evde toprak süpürmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Rüyada tozlu ev süpürmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, fikirlerinin çatışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evı süpürmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret eder.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek unvan sahibi olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sabit geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleri süpürmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ev süpürdüğünü görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments