Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafeste köpek görmek

Rüyada kafeste köpek görmek

Rüyada kafeste köpek görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, geçim kaygısı duymayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kalbinin küt küt edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada kafeste köpek gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada kafeste köpek görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, işlerini toparlayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Rüyada kafes içinde köpek görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek kafesi görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine delalet eder.

Rüyada demir kafes görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafeste görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet eder.

Rüyada kafesde yılan görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments