Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel kafes görmek

Rüyada tel kafes görmek

Rüyada tel kafes görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, konuşmaz olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada tel kafes gördüyseniz:

  • Sizinle tartışmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada tel kafes görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafeste karga görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak işten ve güçten el etek çekileceğine, yenisinin başlayacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada kediyi kafese koymak iyi geçiminin biteceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine yorulur.

Rüyada kırık kafes görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu kafeste görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada kafeste kuşlar görmek yürek yakan biri haline geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kafes görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments