Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının kesileceğini görmek

Rüyada kafasının kesileceğini görmek

Rüyada kafasının kesileceğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, evlat sahibi olacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasının kesileceğini gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kafasının kesildiğini görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek geç de olsa huzura erileceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada kafa kesilmesi görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok eğleneceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafa kesildiğini görmek ağız tadının kaçacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments