Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa kesilmesi görmek

Rüyada kafa kesilmesi görmek

Rüyada kafa kesilmesi görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kendisi paralayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafa kesilmesi gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almanız gerekiyor.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Rüyada kafa kesilmesi görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet eder.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments