Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa kesildiğini görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kafasının kesildiğini görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kafa kesilmesi görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, programların ve projelerin tutmayacağına işaret eder.

Rüyada insan kafası kesildiğini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret eder.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments