Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa kesildiğini görmek

Rüyada kafa kesildiğini görmek

Rüyada kafa kesildiğini görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, batıl amele, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, biraz dinleneceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, variyetini çoğaltacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafa kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırı sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafa kesildiğini görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, acılarını dindireceğine işaret eder.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kafa kesilmesi görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments