Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasının kesildiğini görmek

Rüyada kafasının kesildiğini görmek

Rüyada kafasının kesildiğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, ortaklıklarınızı ya da ilişkilerinizi daha net şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Rüyada kafasi kesilmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafa kesilmesi görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, zamanının boşa gideceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Rüyada kafasının kesileceğini görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, küfürlü söze tabir olunur.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments