Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, masa başı bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini gördüyseniz:

  • Sorunları tırmandırırsanız, uzun süre tatzılıklar devam edebilir.

Rüyada başkasının kafasının kesildiğini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, attığı her adımı düşüneceğine, uzun bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, bol para kazanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada kafa kesildiğini görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek kişinin iyi hale geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, gamsız bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kafa kesilmesi görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iftiraya uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments