Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin olmadığını görmek

Rüyada annesinin olmadığını görmek

Rüyada annesinin olmadığını görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Rüyada annesinin olmadığını gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada annesinin olmadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada kaşının olmadığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada bir kolunun olmadığını görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, mevlit okutacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada göğsünün olmadığını görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına inanılır.

Rüyada bir kaşının olmadığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments