Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünün olmadığını görmek

Rüyada göğsünün olmadığını görmek

Rüyada göğsünün olmadığını görmek stresini atacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine alamet eder.

Rüyada göğsünün olmadığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada göğsünün olmadığını görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabılarının olmadığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada arabanın yerinde olmadığını görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada dileğinin olmadığını görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kendisini yıpratacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına işarettir.

Rüyada saçının olmadığını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada hayırlı olup olmadığını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, her şeyin yenileceğine delalettir.

Rüyada bebeğin olmadığını görmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments