Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan yaralanmak

Rüyada kafadan yaralanmak

Rüyada kafadan yaralanmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, dini inançların güçleneceğine alamet eder.

Rüyada kafadan yaralanmak gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Rüyada kafadan yaralanmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Rüyada kafadan yaralandığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada kafadan yara koparmak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan kurşun yemek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulmak canın derdine düşeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kafadan iğne vurulmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kafadan vurulmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, esenliği bulacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafadan bıçaklanmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments