Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan yaralandığını görmek

Rüyada kafadan yaralandığını görmek

Rüyada kafadan yaralandığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan yaralandığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Rüyada kafadan yaralanmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan yaralandığını görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kafadan yara koparmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada kafadan öpmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kafadan bit temizlemek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafadan sirke temizlemek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments