Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan öpmek

Rüyada kafadan öpmek

Rüyada kafadan öpmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, mutlu olacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada kafadan öpmek gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Rüyada kafadan öpmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafadan bıçaklandığını görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, şifa bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada silahla kafadan vurulmak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, imkânsızı başaracağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine inanılır.

Rüyada kafadan kurşun yemek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada kafadan kan akmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, büyük bir makama geleceğine, çok yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada kafadan ameliyat olmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, sevgisinin artacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments