Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan kan akmak

Rüyada kafadan kan akmak

Rüyada kafadan kan akmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan kan akmak gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada kafadan kan akmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaktan kan akmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerinden kan akmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kafasindan kan akmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, emeklerinin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağından kan akmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet eder.

Rüyada vücudundan kan akmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kan akmak umutların yıkılacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kazancın arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada basından kan akmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments