Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan kan gelmek

Rüyada kafadan kan gelmek

Rüyada kafadan kan gelmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kafadan kan gelmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sizden yapmanızı beklediği şeylere değil, kendi yapmak istediklerinize odaklanmalısınız.

Rüyada kafadan kan gelmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada kafadan kan akmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kazancının ve zenginliğinin artacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada kafadan akan kan görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalettir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kurtuluşu yakalayacağına işarettir.

Rüyada kafadan kan aldırmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan ameliyat olmak başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan bit ayıklamak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments