Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan iğne çıkarmak

Rüyada kafadan iğne çıkarmak

Rüyada kafadan iğne çıkarmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada kafadan iğne çıkarmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulur.

Rüyada kafadan iğne vurulmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, zor günlerin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafadan kurt çıkarmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ilerleyeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Rüyada kafadan ameliyat olmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Rüyada kafadan kurşunlanmak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayaline kavuşacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kafadan kurşun yemek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, deniz aşırı işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafadan kan gelmek para sahibi olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments