Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini delik görmek

Rüyada elini delik görmek

Rüyada elini delik görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, güzel bir haber almaya, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, duygularını açığa vuracağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada elini delik gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada elinin delik olduğunu görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini delik görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada elinde delik görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada delikten bakmak ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada bacağında delik görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, anne baba duası alınacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin tavanını delik görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments