Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda ben görmek

Rüyada vücudunda ben görmek

Rüyada vücudunda ben görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, ağız tadına kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda ben gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Rüyada vücutta et beni görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda et beni görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta ben görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kazancının eksilmeyeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda et beni çıktığını görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının vücudunda ben görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda ben çıktığını görmek girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, namaz kılacağına işarettir.

Rüyada vücudunda büyük ben görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda ben görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments