Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına kavuşmak

Rüyada arkadaşına kavuşmak

Rüyada arkadaşına kavuşmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, ele geçen parada artış olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşına kavuşmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada arkadaşına kavuşmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza kavuşmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada birine kavuşmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yalnız hissetmeye işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada babaya kavuşmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğuna kavuşmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye kavuşmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments