Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinle kavuşmak

Rüyada sevdiğinle kavuşmak

Rüyada sevdiğinle kavuşmak takdir edilen kişi olacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle kavuşmak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Rüyada sevdiği insana kavuşmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğine kavuşmak paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiye kavuşmak şansının kendisinden yana olacağına, sorununu kolayca çözeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinize kavuşmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, refaha erişileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birine kavuşmak çok sağlıklı olunacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kıza kavuşmak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye kavuşmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza kavuşmak güzel günler için yaşayacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments