Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, sanatsal konuları veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, istediklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, işinde uzmanlaşacağına, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yeni bir semte taşınılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, alkış alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments