Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, çok güzel işlere gireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayırlı işler yapacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, makamını kaybedeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments