Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, unvan sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulur.

Rüyada kadınla ilişkiye girdiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek büyük tartışmaların yapılacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments