Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, emeğinden hayır göreceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada iki kadının ilişkiye girdiğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments